Corona
Veilig langskomen blijft zeker mogelijk!

Kelly Artoos

OSTEOPAAT
Ik ben een warm persoon, optimistisch, empathisch en meestal vrolijk. ‘Willen helpen’ zit in mijn bloed.  Voor elk probleem is er een oplossing.  Ik merkte dat ik als kinesitherapeut niet altijd kon zorgen voor een oplossing op lange termijn.  Met die insteek startte ik in 2006 aan mijn opleiding osteopathie.  

In mijn vrije tijd vind je me vooral bij mijn gezin.  Koken is geen opgave, ik hou ervan om nieuwe receptjes op tafel te zetten.  We houden alle vier van actieve reizen, met Portugal als favoriete bestemming.  Me time is voor mij joggen, yoga, lunchen of koffietjes drinken met vriendinnen.  

Ik studeerde af als kinesitherapeut in 2004 en werkte eerst enkele jaren in verschillende zelfstandige praktijken.   Mijn diploma osteopathie (DO) haalde ik in 2012.  Een jaar later was het tijd voor mijn eigen praktijk.  Na een grondige verbouwing startte ik de praktijk in ons eigen huis. Vanaf 2021 zal je bij mij enkel nog voor osteopathische behandelingen terecht kunnen.

Jacoba Vanysacker

SPORTKINESITHERAPEUT - MANUEEL THERAPEUT

Mensen omschrijven mij als een sociaal, goedlachs en actief persoon.  Ik heb dan ook als kind veel hobby’s en sporten uitgeprobeerd.  Uiteindelijk is vooral voetbal gebleven en zet ik me thuis af en toe creatief aan het werk.  Daarnaast pak ik graag de koersfiets, ga ik af en toe lopen en zwem ik wekelijks mijn baantjes. 

Net dat actieve aspect is hetgeen dat mij enorm aanspreekt in de kinesitherapie. Mensen met pijn, bewegingsbeperkingen en mentale moeilijkheden kunnen helpen aan de hand van manuele technieken, oefeningen en een goede portie fysieke activiteit. Want sporten is wel degelijk een medicijn en biedt meteen een langetermijn oplossing voor vele klachten. 

In 2018 studeerde ik af als master in de sportkinesitherapie en begon ik na een reis door Vietnam en Cambodja in de praktijk.  Sinds 2020 ben ik ook manueel therapeut. 

Buiten van een dosis sport kan ik ook genieten van een ontspannende koffie met mijn vriend of een wijntje met vriend(inn)en. Ik droom van een wereldreis en ben verzot van alles wat met Italië te maken heeft. 


Max Porrez

SPORTKINESITHERAPEUT

Al van jongs af aan was het al sport wat de klok sloeg. Voetbal, turnen, zwemmen, noem maar op. Dit gecombineerd met een gezonde drang om mensen te helpen, resulteerde in mijn studie kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. In juni 2020 studeerde ik af als master in de sportkinesitherapie. In oktober zorgde ik voor een extra injectie jeugdig enthousiasme in de praktijk.  Ik sta klaar om jullie te helpen.

Ik beschouw mezelf als een sportief persoon.  Ik verplaats me zo vaak mogelijk met de fiets, speel actief voetbal en ben een fervent golfer. Naast deze sportactiviteiten probeer ik ook gezond en lekker te koken om de nodige energie en bouwstoffen te voorzien.

Ontspanning vind ik in series.  Mijn vakantiedagen spendeer ik het liefst in de sneeuw op mijn snowboard of ‘s zomers in zuidoost Azië waar af en toe ook al eens gesurft wordt. 


Waarom kies je voor Wervelend?

ZORG OP MAAT

Osteopathie, manuele therapie, oefentherapie, pilates, ... Wij gaan op zoek naar wat voor jou het beste werkt. Vaak is dit een combinatie van bovenstaande, maar de juiste opbouw is de sleutel tot succes.

EMPATHIE EN VERTROUWEN

Je ergens op je gemak voelen, is ook belangrijk voor je herstel. Graag maken we echt tijd voor jou.

LICHAAM EN GEEST

Ons optimisme werkt aanstekelijk. Een goeie mindset is de perfecte start. Wij bekijken niet enkel je klacht, maar je hele zijn. En dat brengen we graag terug in balans.
"Wij streven naar een praktijk waar je kan thuiskomen, waar er tijd is om even alleen aan jezelf  te denken.  Waar wij er voor je zijn, er echt voor je zijn.  Waar we mee gaan graven naar de oorzaak en zoeken naar de oplossing.  Tijd nemen voor een babbeltje of een schijnbaar kleine aanpassing die net de sleutel is tot verandering."

Zorg voor beweging. Maak een afspraak.

Loop je al een tijdje rond met een klacht, wacht niet langer.  Wij helpen je graag!

Praktijk Wervelend

Donkstraat 27
3150 Wespelaar

Contactgegevens