Corona
Veilig langskomen blijft zeker mogelijk!

Kelly Artoos

OSTEOPAAT  -  BABY en KINDEROSTEOPAAT
Ik ben een warm persoon, optimistisch, empathisch en meestal vrolijk. ‘Willen helpen’ zit in mijn bloed.  Voor elk probleem is er een oplossing.  Ik merkte dat ik als kinesitherapeut niet altijd kon zorgen voor een oplossing op lange termijn.  Met die insteek startte ik aan mijn opleiding osteopathie.  Door zelf kinderen te krijgen, groeide de interesse om binnen mijn vak me verder te gaan specialiseren in baby's en kinderen.  Na meerdere opleidingen, vind je me nu 1 dag per week terug in de Wolk, vroedvrouwenpraktijk, waar ik enkel baby'tjes en kersverse mama's behandel.  
 
In mijn vrije tijd vind je me vooral bij mijn gezin.  Koken is geen opgave, ik hou ervan om nieuwe receptjes op tafel te zetten.  We houden alle vier van actieve reizen, met Portugal als favoriete bestemming.  Me time is voor mij joggen, yoga, lunchen of koffietjes drinken met vriendinnen.  

Alexander Luyckx

KINESITHERAPEUT - SPORTKINESITHERAPEUT

Vrienden en familie kennen me hoofdzakelijk als joviale en behulpzame kerel. Verder ben ik als kinesitherapeut kritisch maar leergierig om samen met jou een oplossing te zoeken voor jouw klachten. Als gedreven sportertje was ik namelijk al gefascineerd door het menselijk lichaam.  Ondertussen is er nog niets veranderd. Met honger naar meer, laat ik me bijscholen om met optimale tools jouw lichaam weer in balans te brengen. De band tussen gezondheid en beweging staat voor mij centraal. Dat wil ik graag overbrengen aan mijn patiënten en samen stap voor stap hun
doelen bereiken.


Buiten de praktijk kan je me onder andere terugvinden op het tennisveld, dit als trainer of in competitie. Ook ben ik al jarenlang fanatiek skiër en loper. Naast sporten kan ik even goed genieten van de kleine dingen, samen met familie of vrienden. Last but not least: ik hou enorm van reizen en dit liefst actief en avontuurlijk :))

Dries Costers

KINESITHERAPEUT - SPORTKINESITHERAPEUT

Door mijn vrienden en familie word ik voornamelijk beschreven als opgewekt en vrolijk.  Af en toe gek doen moet ook gewoon kunnen, toch?  Ik kan uiteraard ook serieus zijn wanneer dat nodig is. Ik probeer als kinesitherapeut een goede balans te vinden van een vlotte babbel met een doelgerichte aanpak en bijsturing.  Gedurende mijn hele jeugd ben ik actief bezig geweest met voetbal, tennis, scouts, fitness,... . Vanwege mijn liefde voor sport heb ik daarom ook gekozen om hierin te specialiseren. Mensen helpen en motiveren om te bewegen is iets dat ik met passie doe. Ik ben leergierig en probeer dan ook via bijscholingen mijn kennis te verdiepen en vaardigheden te verfijnen. Tijdens een behandeling staat voor mij de patiënt centraal en probeer ik ook vanuit zijn doelen te behandelen/werken.

In mijn vrije tijd kan je me in de klimzaal vinden of in mijn tuin waar ik aan bodyweight fitness doe. Gezellig bij vrienden en familie zitten voor een gezelschapsspel of een drankje sla ik zeker ook niet af. Reizen doe ik net als mijn collega's heel graag, in de winter vind je me op mijn snowboard, in de zomer ontdek ik graag nieuwe plekken.

 

Waarom kies je voor Wervelend?

ZORG OP MAAT

Osteopathie, manuele therapie, oefentherapie, pilates, ... Wij gaan op zoek naar wat voor jou het beste werkt. Vaak is dit een combinatie van bovenstaande, maar de juiste opbouw is de sleutel tot succes.

EMPATHIE EN VERTROUWEN

Je ergens op je gemak voelen, is ook belangrijk voor je herstel. Graag maken we echt tijd voor jou.

LICHAAM EN GEEST

Ons optimisme werkt aanstekelijk. Een goeie mindset is de perfecte start. Wij bekijken niet enkel je klacht, maar je hele zijn. En dat brengen we graag terug in balans.
"Wij streven naar een praktijk waar je kan thuiskomen, waar er tijd is om even alleen aan jezelf  te denken.  Waar wij er voor je zijn, er echt voor je zijn.  Waar we mee gaan graven naar de oorzaak en zoeken naar de oplossing.  Tijd nemen voor een babbeltje of een schijnbaar kleine aanpassing die net de sleutel is tot verandering."

Zorg voor beweging. Maak een afspraak.

Loop je al een tijdje rond met een klacht, wacht niet langer.  Wij helpen je graag!

Praktijk Wervelend

Donkstraat 27
3150 Wespelaar

Contactgegevens